Stuc Vlak

STUCWERK

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afwerken van wanden en plafonds met stucwerk, traditioneel ‘uit de kuip’. Bij (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en renovatieprojecten komen verschillende ondergronden voor. Van metselwerk tot beton is het mogelijk om de wanden en plafonds strak en glad af te werken.

GLAD / STRAK STUCWERK

Wij stucadoren wanden en plafonds van beton, giboblokken, gipsplaten en zelfs schoonmetselwerk strak en glad. Vervolgens kunnen wij het gestucte geheel ook afspuiten in muurverf. Of als u echt iets bijzonders wilt; wellicht zelfs in kleur-, metallic- of meerkleurenverf! In een matte of zijdeglans uitvoering. De keus is aan u… Tevens is het stucwerk geschikt om behang of posterbehang op aan te brengen.

ORNAMENTEN / LIJSTENPLAFOND

Maak wat bijzonders van uw wanden en plafonds! Ook het aanbrengen van ornamenten, perklijsten of rozetten op glad stucwerk van het plafond of op wanden is mogelijk via Paul Sosef. Wij leveren én brengen de lijsten aan in alle denkbare vormen, maten en stijlen, van trendy tot klassiek. Vervolgens spuiten dan wel schilderen wij het plafond en/of de wanden egaal met muurverf, indien gewenst.

SPACHTELPUTZ

Als u op zoek bent naar een duurzame, veelzijdige en vooral mooie wanddecoratie, dan is spachtelputz precies wat u zoekt. Vele structuurnuances behoren tot de mogelijkheden. En wat kleur betreft, zijn de opties onbegrensd. De keuzevrijheid in structuur en kleur zorgt ervoor dat u uw wanden precies ‘passend’ kunt maken aan de rest van uw interieur. Ondergronden kunnen per pand of woning verschillen. Dit vraagt om een passende voorbereiding en plan van aanpak per ondergrond. Het aanbrengen van spachtelputz (gebeurt door middel van het strijken met een spaan) is arbeidsintensief werk en het moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat. Bij Paul Sosef bent u aan het juiste adres.