Spuit Strak

SPUITTECHNIEK

Voor de afwerking van wanden en plafonds kunnen verschillende spuittechnieken worden toegepast. Paul Sosef hanteert spuitmachines met spuitpleister (ook wel spack genoemd), muurverfspuiten en sigmulto spuiten. Met name geschikt voor nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en renovatieprojecten. Structuur of juist glad, wit of kleurrijk; alles is mogelijk.

SPACK SPUITEN

Spuitpleisters worden zowel op plafonds als wanden toegepast. Spuitpleister (ook wel spack genoemd) is een pasteus, veelal kalkhoudend product dat met een spuitinstallatie (spuit en compressor) machinaal wordt verwerkt. De wanden en plafonds worden eerst voorgespoten, dan glad gestreken en vervolgens gekorreld in een fijne structuur. Mogelijk in wit of juist in kleur. Bij de nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden is spuitwerk veelal de standaard plafondafwerking.
Paul Sosef is momenteel actief in veel nieuwbouwprojecten, gezien de hoge kwaliteit die geleverd wordt en de scherpe projectprijzen. Voor extra hoge eisen aan hardheid, kleur en duurzaamheid voor plafond- en/of wandafwerking maakt Paul Sosef enkel gebruik van A-merken spuitpleisters.

MUURVERF SPUITEN

Het spuiten van wanden en plafonds met muurverf in wit, gebroken wit of juist in kleur geeft een strakker en gladder resultaat dan met de roller en een kwast. Paul Sosef gebruikt standaard matte en afwasbare muurverf.

SIGMULTO SPUITEN

Sigmulto (van Sigma Coatings) is een meerkleurige wandafwerking voor binnengebruik. Sigmulto creëert een bijzonder effect met gladde afwerking. Het product heeft een verfijnd esthetische aanzien, een zeer hoge duurzaamheid en het trekt geen vuil aan. Door de uitstekende reinigbaarheid, is het met name geschikt voor het afwerken van wanden in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, keukens, kantines, hotels, bankgebouwen, scholen, kantoren, trappenhuizen en woningen.